individuele- & relatiebegeleiding

Op afspraak

afspraak psychologe

 

Eerste aanmelding

  • Maak bij voorkeur telefonisch een afspraak voor een kennismakingsgesprek, via 052 21 35 26 of 0486 44 99 78, zodat we snel een datum en uur kunnen afspreken.
  • Tijdens de gesprekken is al mijn aandacht op mijn cliënten gericht. Wanneer je terecht komt op de voicemail, spreek dan een boodschap in waarin je duidelijk je naam en telefoonnummer vermeldt en dan bel ik je zo snel mogelijk terug.
  • Tijdens het eerste gesprek word je uitgenodigd om je verhaal te brengen, samen met de problemen waarmee je worstelt en de vragen die je hebt. We gaan dieper in op je concrete verwachtingen zijn en op wat voor jou belangrijk is. We bespreken onderling in welke mate ons gezamenlijk overleg voor jou helpend kan zijn.
  • De frequentie van de gesprekken bepalen wij in overleg. Wanneer een begeleiding wordt opgestart, kan je uiteraard zelf beslissen wanneer die wordt onderbroken of stopgezet.

 

Kostprijs en tijd van een gesprek
Een gesprek kost 55 euro en duurt 55 minuten

 

De betaling gebeurt contant op het einde van elk gesprek.

 

Sommige ziekenfondsen betalen een beperkt aantal sessies voor bepaalde cliëntengroepen gedeeltelijk terug. Voor meer informatie over mogelijke terugbetaling via uw ziekenfonds kan u uw ziekenfonds best persoonlijk contacteren.

 

Annulatie
Aan het einde van een gesprek plannen we samen de volgende afspraak.  Indien je een afspraak niet kan nakomen, laat je dat zo snel mogelijk weten. Een annulatie minder dan 24 uur voor het gesprek gebeurt enkel kosteloos in uitzonderlijke omstandigheden, zo niet wordt het gesprek aangerekend bij de volgende consultatie.

 

Nog vragen?
De stap zetten naar een psycholoog is mogelijk moeilijk. Neem vrijblijvend telefonisch contact op met mij als je met twijfels of vragen zit.

    Daar ik een goede samenwerking met doorverwijzers belangrijk vind, nodig ik je graag uit om mij te contacteren voor verdere inlichtingen of met vragen. Ik kom graag langs voor een kennismakingsgesprek indien je dat wenst.